menu

Nieuwsbrief

Info en aanmelding
Berichten
100 pagina's met totaal 500 berichten
««Begin«Vorige56789101112131415Volgende»Einde»»


Uurtje bij het vuurtje  
2019-12-01

Na het succes van vorig jaar wordt ook dit jaar op maandagavond 9 december weer een 'Uurtje bij het vuurtje' georganiseerd. Enkele dames uit onze omgeving hadden vorig jaar het idee om de Wetering nog wat meer in kerstsfeer te brengen door een grote kerstboom neer te zetten bij de Scheerebrug.
Dat was een groot succes, dus ook dit jaar weer 'Een uurtje bij het vuurtje'!

Lees meer...
 
Herinrichting fietspaden Ossenzijl-Kalenberg-Wetering  
2019-11-21

De gemeente Steenwijkerland en de provincie trekken de komende jaren zo'n 4,8 miljoen euro uit om twaalf fietspaden in de Kop van Overijssel aan te pakken en de Steenwijkerweg bij Willemsoord her in te richten. Doel ervan is om de massale toeristenstroom naar vooral Giethoorn beter te verspreiden over de gemeente en de regio.
Er zit echter nog wel een addertje onder het gras: PFAS.

Lees meer...
 
'Sport en spel' voor de jeugd  
2019-11-20

Vanaf 30 November kan er weer gesport worden door de peuters en basisschool jeugd uit Wetering, Scheerwolde en omgeving.
De 'Sport & Spel groep' die in samenwerking met de Gymnastiekvereniging Blokzijl elke vrijdag in de grote zaal van de Wielewaal in Scheerwolde zat moest er mee stoppen. De exploitanten van Streekcentrum de Wielewaal in Scheerwolde - Maureen en Kevin - vonden het zo'n gemis dat de 'Sport & Spel groep' moest stoppen, dat zij op zoek zijn gegaan naar een nieuwe jeugdactiviteit.

Lees meer...
 
Tweede bevrijdingsconcert 'Strijd en vrijheid'  
2019-11-30

Vanwege groot succes, 30 november extra uitvoering van dit concert!
Zaterdag 16 november hield Chr. Muziekvereniging De Bazuin Wetering e.o. het bijzondere najaarsconcert 'Strijd en Vrijheid'. Tijdens het concert werd het verhaal van De Wetering - in de tijd van de tweede wereldoorlog - verteld door Jan Bakker. 'Toneelvereniging Opnieuw Verenigd' figureerde tijdens en tussen de muziek door.

Lees meer...
 
Najaarsvergadering 2019 PB Scheerwolde 
2019-11-09

Plaatselijk Belang Scheerwolde nodigde de buurtbewoners in de streek ook uit voor hun najaarsvergadering op 22 november.
Op de agenda stond ondermeer de nieuwbouw plannen van woningen in Scheerwolde en eventuele samenwerking van Plaatselijk Belang Scheerwolde met andere organisaties/verenigingen e.d.

 

Lees meer...
 
««Begin«Vorige56789101112131415Volgende»Einde»»