menu

Nieuwsbrief

Info en aanmelding
Berichten
134 pagina's met totaal 670 berichten
««Begin«Vorige56789101112131415Volgende»Einde»»


Nieuwe bruggen Wetering Oost én Wetering West
2023-07-24

Vorig jaar zijn de twee verkeersbruggen in Wetering Oost & Wetering West geïnspecteerd (de locaties zijn aangegeven in onderstaande kaart).
Het resultaat van deze inspectie is dat de bruggen vervangen moeten worden. Op dit moment is de gemeente bezig met de voorbereiding van het vervangen van de bruggen.

Lees meer...
 
Conclusies enquête leefbaarheid 
2023-07-21

De conclusies van de enquête leefbaarheid in De Weerribben zijn bekend gemaakt. Door middel van een enquête hebben de plaatselijk belangen verenigingen in De Weerribben in samenwerking met een aantal studenten van Windesheim uit Zwolle gepeild wat inwoners van De Weerribben van de leefbaarheid in hun woonomgeving vinden in relatie tot recreatie en toerisme.

Lees meer...
 
Aanmelden voor de Tweede editie Weteringse Garagesale 
2023-07-17

Na het succes van de winter editie afgelopen januari is het nu tijd voor een summer editie!
Heb je spijt dat je de vorige keer niet mee deed of heb je nog steeds teveel spullen waar je vanaf wilt?
Doe dan mee met de summer editie van de Wonderlijke Weteringse e.o. Summer Sale en verkoop het!

Lees meer...
 
Zomerstorm Poly zorgde voor veel overlast
2023-07-13

Op woensdag 5 juli raasde zomerstorm Poly over ons land. Hierdoor was er veel stormschade en de straten, tuinen, erven, maar ook in de natuur waaiden vele bomen om en lag het overal bezaaid met takken. De storm ging in Noord-Nederland gepaard met windstoten van 100 tot 120 kilometer per uur. Nooit eerder is in Nederland zo'n zware zomerstorm gemeten.

Lees meer...
 
Zwaaien naar beunbakken
2023-07-09

In De Wieden wordt gewerkt aan natuurherstel bij Muggenbeet en rond het Ettenlandsch kanaal. Ten oosten van gemaal Stroink wordt het Ettenlandsch kanaal breder gemaakt met daarnaast een moeraszone. De grond die daar wordt afgegraven, gaat over water richting Muggenbeet. Er worden bij Muggenbeet laaggelegen gronden mee opgehoogd. En dat is o.a. goed als leefomgeving voor de kwartelkoning.

Lees meer...
 
««Begin«Vorige56789101112131415Volgende»Einde»»