menu

Nieuwsbrief

Info en aanmelding
Berichten
111 pagina's met totaal 552 berichten
««Begin«Vorige1234567891011Volgende»Einde»»


Grote klussen, kleine klussen, we doen het allemaal!  
2021-09-17

De eerste week van september is altijd het startsein om ook de grote klussen weer op te pakken in de eendenkooi Kooi van Pen in Wetering. De vrijwilligersgroep van Staatsbosbeheer werkt weer in kleine groepjes op de dinsdagmorgen en 1x in de maand op zaterdagmorgen.

Zo werd er de afgelopen tijd niet alleen gemaaid, gebaggerd en geverfd. De stormschade aan de rietmatten werd weer hersteld en de werkzaamheden aan de nieuwe vangpijp -op de plaats van het oude makkehok- zijn weer begonnen.

Lees meer...
 
Geen buurtuitje 2021  
2021-09-16

Als bestuur van Plaatselijk Nut hebben we altijd de goede gewoonte gehad om in september een soort buurtuitje te organiseren. Maar helaas, wij als bestuur, durfden het ook dit jaar nog niet aan om iets te organiseren, gezien in onze omgeving het coronavirus nog steeds actief is. We hopen dat u daar begrip voor heeft.
Nu zijn de maatregelen allemaal wat versoepeld, maar het is voor ons onmogelijk om op korte termijn nog iets te organiseren.

Lees meer...
 
Waeterpoat nr 28 - Zomereditie 2021  
2021-07-23

Het 28e verenigingsblad 'Waeterproat' van Plaatselijk Nut Wetering en omstreken wordt eind juli verspreid onder de leden van de vereniging.

Deze zomereditie van het verenigingsblad in 2021 kunt u bekijken door te klikken op hier.
De 'Waeterproat' bevat berichten die vaak ook al onder de kop actueel hebben gestaan.

Lees meer...
 
Heel Nederland vrolijk en gezond!  
2021-07-17

Dat je van groenten en fruit niet alleen gezond maar ook heel vrolijk wordt, was zaterdag 17 juli te zien in het buurtschap Nederland. De Veldhuisweg was hier voor één dag de 'Geef-kleur-door-straat': een kleurrijke markt waar meer dan 500 tasjes kleur en gezondheid zijn uitgedeeld aan bewoners en voorbijgangers. Met deze markt werd bovendien het startsein gegeven om ook de rest van Nederland in te kleuren met groenten en fruit.
Wie nomineer jij voor een gratis kistje vol kleur?

Lees meer...
 
Veel belangstelling voor zomeravondconcert  
2021-07-14

Na meer dan een jaar zonder optredens gaf Muziekvereniging De Bazuin onder grote belangstelling op 14 juli een zomeravondconcertje bij de Scheerebrug in Wetering. Op en rondom de brug genoten ca honderd toehoorders uit de streek van de muziek, met op de achtergrond een dreigende regenlucht. Maar het bleef gelukkig net droog tijdens het concert.

Lees meer...
 
««Begin«Vorige1234567891011Volgende»Einde»»