menu

Nieuwsbrief

Info en aanmelding
Berichten
104 pagina's met totaal 518 berichten
««Begin«Vorige678910111213141516Volgende»Einde»»


Brainstormen over de toekomst van De Wielewaal  
2020-03-02

De Stichting Streekcentrum De Wielewaal nodigt de streek uit om te brainstormen over de toekomst van het Streekcentrum De Wielewaal in Scheerwolde. De huidige pachters zullen binnenkort De Wielewaal verlaten.

Lees meer...
 
Visie Perspectief Bestemming Weerribben-Wieden 2025 bijna klaar  
2020-02-19

Stichting Weerribben-Wieden en de gemeente Steenwijkerland zijn samen bezig met het maken van een visie op recreatie en toerisme voor de komende vijf jaar. Hierin staat hoe zij in zouden kunnen spelen op de kansen die toerisme en recreatie bieden voor Steenwijkerland.
Op de hoofdlijnen van deze visie kon bij verschillende informatiebijeenkomsten in december 2019 gereageerd worden.
Deze reacties zijn waar mogelijk verwerkt in de nu voorliggende uitgeschreven concept-visie.
Reageren op deze laatste versie van de concept-visie kan van 14-25 februari!

Lees meer...
 
136 mensen zeggen glasvezel-overeenkomst op  
2020-02-12

De opzegactie vanuit Belt-Schutsloot vanwege de hoge glasvezeltarieven in het buitengebied heeft er toe geleid dat 136 mensen uit Steenwijkerland hebben verzocht hun overeenkomst met Rendo/Glasvezel Buitenaf voor een glasvezel-aansluiting te ontbinden. Het merendeel hiervan is afkomstig uit Belt-Schutsloot en de overigen komen uit onder andere Sint-Jansklooster, Kalenberg, Vollenhove en Wetering.

Lees meer...
 
Oproep Belt-Schutsloot opzegging glasvezel  
2020-01-21

Mede op verzoek van Dorpsbelangen Belt-Schutsloot willen we jullie wijzen op bijgaand bericht, waarbij je de mogelijkheid en ondersteuning wordt geboden om je afgesloten glasvezel-abonnement op te zeggen. Dit kan zijn omdat je het zelf te duur vindt (in relatie tot de kernen), je te lang moe(s)t wachten op je aansluiting en/of de toegevoegde waarde van glasvezel je toch tegenvalt. Er zijn hiertoe twee inloop/teken-avonden georganiseerd op 21 en 22 januari in Belt-Schutsloot.

Lees meer...
 
Inspraak glasvezelprijzen bij politieke markt gemeente  
2020-01-11

Op dinsdag 14 januari zal Hans Meijer namens de initiatiefgroep tegen de ongelijke glasvezelprijzen in onze regio inspreken bij de Politieke Markt van de Gemeente Steenwijkerland. Deze vindt plaats in het gemeentehuis en begint om 19.30 uur (raadszaal). Hierbij zal ook de petitie met handtekeningen/ ondersteuningen (ter informatie) worden aangeboden aan de verantwoordelijk wethouder.
Het zou kunnen helpen als de inspreker ondersteund zou worden door de aanwezigheid van zoveel mogelijke sympathisanten op de publieke tribune, dus iedereen is welkom!

Lees meer...
 
««Begin«Vorige678910111213141516Volgende»Einde»»