menu

Nieuwsbrief

Info en aanmelding
Berichten
114 pagina's met totaal 568 berichten
««Begin«Vorige56789101112131415Volgende»Einde»»


Geen jaarvergadering 2021 
2021-03-25

Beste buurtgenoten, wij - als bestuur - hopen dat als u dit leest , niet teveel nadelen ondervindt van deze langdurige coronatijd, waarin we nog steeds verkeren. Voor iedereen is het te begrijpen dat we nog niets hebben georganiseerd en ook nog geen plannen hebben kunnen maken om iets te gaan organiseren. Helaas het is niet anders.
We hopen dat u allen nog goed gezond bent en nog wel lichtpuntjes ziet waar u van kunt genieten. We zijn alweer in de lente en dat alles alweer gaat bloeien en groeien is al iets moois om te bekijken.

Geen jaarvergadering 2021

Lees meer...
 
Voorbereiding verbinding Noordmanen-Wieden 
2021-03-15

De voorbereiding voor de natuurherstelmaatregelen in het gebied Noordmanen is in volle gang. Dit gebied ligt tussen het buurtschap Nederland en Muggenbeet. Voor dat het werk in uitvoering kan gaan, moeten er nog een aantal besluiten worden genomen door de provincie Overijssel met betrekking tot de MER (milieu effecten rapportage) en PIP (provinciaal inpassingsplan).

Lees meer...
 
Werk in uitvoering rondom Kooi van Pen 
2021-03-15

Begin januari is in opdracht van Staatsbosbeheer, tussen het buurtschap Nederland en de eendenkooi Kooi van Pen in Wetering, gestart met het herstel van veenmosrietlanden. Deze waren door verdroging en vermesting (stikstof) snel aan het dicht groeien. Acht hectare jonge bomen en ander opslag is momenteel weggehaald. Het zijn vooral de zogenaamde zaadbomen zoals elzen, berken en wilgen die zich in rap tempo vermeerderen en die hier geen goed doen.

Lees meer...
 
Nieuwe bedieningstijd Scheerebrug Wetering 
2021-03-01

Vanaf 1 april 2021 gelden er nieuwe bedientijden voor alle provinciale bruggen en sluizen in Noordwest Overijssel. In 2020 deed de provincie onderzoek naar de bedientijden. Hieruit bleek dat de bedientijden in Noordwest Overijssel voor een deel van de gebruikers niet aansloten bij de wensen. Daarom past de provincie deze tijden aan.

Lees meer...
 
Verschillende taarten verdiend 
2021-02-25

Er zijn de afgelopen tijd verschillende taarten verdiend in onze streek in het kader van 'De taart van de week'.
De taarten zijn beschikbaar gesteld door Banketbakkerij Strampel. De buurtgenoten vonden het erg leuk dat zij in aanmerking kwamen voor de taarten en hebben er dan ook van genoten.

Lees meer...
 
««Begin«Vorige56789101112131415Volgende»Einde»»