menu

Nieuwsbrief

Info en aanmelding
Berichten
114 pagina's met totaal 568 berichten
««Begin«Vorige345678910111213Volgende»Einde»»


Veel belangstelling voor zomeravondconcert  
2021-07-14

Na meer dan een jaar zonder optredens gaf Muziekvereniging De Bazuin onder grote belangstelling op 14 juli een zomeravondconcertje bij de Scheerebrug in Wetering. Op en rondom de brug genoten ca honderd toehoorders uit de streek van de muziek, met op de achtergrond een dreigende regenlucht. Maar het bleef gelukkig net droog tijdens het concert.

Lees meer...
 
Zomeravondconcert op Scheerebrug 
2021-07-08

Muziekvereniging De Bazuin uit Wetering laat normaal gesproken ieder jaar haar muzikale klanken horen tijdens een rondvaart door de streek. Vanwege de coronabeperking - van afstand houden tot elkaar van 1,5 meter- kan dit helaas dit jaar niet op de boot.
Daarom wordt er nu op woensdagavond 14 juli vanaf 19.30 uur een zomeravondconcertje gegeven bij de Scheerebrug.

Lees meer...
 
Coronamaatregelen fietspaden Steenwijkerland opgeheven 
2021-06-29

De coronamaatregelen die eind maart van dit jaar waren ingesteld op een aantal fietspaden in Steenwijkerland zijn opgeheven.
Deze maatregelen waren bedoeld om fietsers en voetgangers op een aantal smalle paden voldoende ruimte te geven om elkaar te passeren. Het betroffen paden in Giethoorn, Belt-Schutsloot, Dwarsgracht en tussen Kalenberg en Ossenzijl.

Lees meer...
 
Fietspaden Heuvenpad en Kooibomenpad weer normaal open 
2021-05-11

Het fietspad Heuvenpad is klaar en kan nu net als het Kooibomenpad weer normaal gebruikt worden!
Het Heuvenpad -fietspad van Wetering naar Kalenberg- was jaren een smal slecht begaanbaar fietpad. In opdracht van de gemeente Steenwijkerland heeft de firma Schagen het fietspad in de afgelopen maanden vernieuwd én verbreed tot een 2,5 m breed betonnen fietspad. De afrondende werkzaamheden zijn klaar en het fietspad kan nu weer normaal gebruikt worden.

Lees meer...
 
Eerste cabin klaar in Diepe Wiede 
2021-05-03

De eerste afgebouwde cabin in De Weerribben ligt nu verankerd in 't Diepe Wiede in het noorden van het buurtschap Wetering. De cabin is alleen over het water bereikbaar.
Op dit moment wordt de cabin getest door Cabiner. Cabiner is een netwerk van routes en off-grid cabins op de mooiste plekken in de Nederlandse natuur. In de nationale parken Drentsche Aa en Sallandse Heuvelrug staan ook al cabins.

Lees meer...
 
««Begin«Vorige345678910111213Volgende»Einde»»