menu

Nieuwsbrief

Info en aanmelding
Berichten
109 pagina's met totaal 545 berichten
««Begin«Vorige1234567891011Volgende»Einde»»


Nieuwe bedieningstijd Scheerebrug Wetering 
2021-03-01

Vanaf 1 april 2021 gelden er nieuwe bedientijden voor alle provinciale bruggen en sluizen in Noordwest Overijssel. In 2020 deed de provincie onderzoek naar de bedientijden. Hieruit bleek dat de bedientijden in Noordwest Overijssel voor een deel van de gebruikers niet aansloten bij de wensen. Daarom past de provincie deze tijden aan.

Lees meer...
 
Verschillende taarten verdiend 
2021-02-25

Er zijn de afgelopen tijd verschillende taarten verdiend in onze streek in het kader van 'De taart van de week'.
De taarten zijn beschikbaar gesteld door Banketbakkerij Strampel. De buurtgenoten vonden het erg leuk dat zij in aanmerking kwamen voor de taarten en hebben er dan ook van genoten.

Lees meer...
 
Kritiek op Ontwerp Voorkeurbeslissing Luchtruimherziening 
2021-02-17

De gemeente Steenwijkerland blijft de ontwikkelingen met betrekking tot Lelystad Airport kritisch volgen. Dat laten B en W weten naar aanleiding van de ontwerp-voorkeursbeslissing die het kabinet onlangs heeft genomen over de indeling van het luchtruim. In dit besluit worden de laagvliegroutes geschrapt waarmee de weg naar de realisering van Lelystad Airport weer vrij komt.

Lees meer...
 
Impressie sneeuw- en ijsfeest 2021 
2021-02-17

Na sneeuwstorm Darcy in het weekend van 6 en 7 februari volgde een ijsperiode, waarbij het natuurijs uitnodigde tot veel ontspanning.
Er werd geschaatst, gesleed, gesurfd, gezeild, gewandeld, gefietst, kortom iedereen probeerde op zijn eigen manier te genieten van het natuurijs en het prachtige winterweer.

Lees meer...
 
IJsbewaking Eind van 't Diep 
2021-02-15

Het vroor dat het kraakte en het natuurijs werd steeds dikker in onze streek. Maar in de Wetering zijn twee plekken waar altijd onbetrouwbaar natuurijs is, dit is de omgeving van het gemaal en de kruising Wetering-Steenwijkerdiep (Eind van 't Diep). Uit ervaring weet men in Wetering dat het gevaarlijk is voor schaatsers om deze knelpunten te passeren. Dus voor de buurtbewoners was het tijd om op te letten!

Lees meer...
 
««Begin«Vorige1234567891011Volgende»Einde»»