menu

Nieuwsbrief

Info en aanmelding
Ruilbeurs stickerboek IJsselham
2024-03-29

Op woensdag 3 april van 18.00 tot 20.00 uur wordt er een ruilbeurs georganiseerd voor het ruilen van stickers voor het historische stickerboek IJsselham. De locatie is 't Achterhuus achter de PKN kerk, Hoofdstraat 27 in Oldemarkt.

10 jaar PLUS Koetsier
De familie Koetsier runt alweer tien jaar de supermarkt in Oldemarkt. Destijds begonnen ze als COOP, maar nu is het een PLUS. Ze wilden dit feest niet ongemerkt voorbij laten gaan.
In samenwerking met de Historische Vereniging IJsselham is een stickerboek gemaakt over de vroegere gemeente IJsselham. Het werd een 'wandeling' langs de 11 dorpen van de voormalige gemeente met foto's en teksten, waarbij 216 stickers verzameld moesten worden.

Stickers sparen
Vanaf begin februari was het mogelijk om de stickers te sparen bij het boodschappen doen in de PLUS Koetsier supermarkt in Oldemarkt. De spaaractie loopt tot en met 30 maart.
Voor diegene - die het stickerboek IJsselham nog niet vol hebben - wordt daarom een ruilbeurs georganiseerd. Heeft u dubbele stickers, neem deze dan ook mee om iemand anders daar blij mee te maken.

Bron: Werkgroep HVIJ PLUS 5