menu

Nieuwsbrief

Info en aanmelding
Rijen dik tijdens de eerste Wonderlijke Weteringse Wintersale!  
2023-01-23

Het weer deed de naam eer aan. Het was mistig, het landschap had een mystieke uitstraling en het was koud maar dat weerhield de bezoekers niet om te komen naar de eerste Wonderlijke Weteringse (e.o.) Wintergarage sale. Met de auto, fiets of wandelend brachten de bezoekers een kijkje in de schuren van de 14 deelnemende adressen.

Gouden vlaggen
Van het begin van Wetering West tot aan het einde en over de brug naar Wetering Oost met uitstapjes naar de adressen in Muggenbeet en Nederland - het was een groot gebied die de bezoekers konden afleggen. De organisatie had gezorgd voor gouden vlaggen zodat het deelnemende adres goed zichtbaar was, de lichtjes fonkelden, de vuurtjes knisperden, de routekaartjes voor de bezoekers lagen klaar. De sfeer zat er goed in!

Middagje uit
De deelnemers hadden voor ieder wat wils; van meubelen tot gereedschap, spelletjes, elektronica en kleding, eigengemaakte nestkastjes, jam en appelsap, maar ook speelgoed, boeken en woondecoratie waren gewilde aankopen tijdens dit geslaagde event. De bezoekers werden op hun beurt weer goed verwend door gratis koffie, jam proeverijen en ook kregen de eerste 10 kopende klanten op elk adres een tegoedbon voor een 2e kopje koffie gratis bij Restaria in Blokzijl. De bezoekers maakten er een middagje uit van.

Zeker een vervolg
De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde middag met enthousiaste bezoekers én deelnemers en daarom krijgt dit evenement zeker een vervolg. Over de invulling wordt nog verder nagedacht.
Blijf dus de ‘Wonderlijke Weteringse Winter Garagesale’ via Facebook of Instagram in de gaten houden voor een nieuwe datum!
Via Facebook: Wonderlijke Weteringse (eo) Winter Garagesale
Via Instagram: wonderlijkeweteringsesale