menu

Nieuwsbrief

Info en aanmelding
Jubilarissenconcert van De Bazuin  
2022-10-31

Zaterdagavond 19 november houdt muziekvereniging De Bazuin Wetering/Scheerwolde een bijzonder Jubilarissenconcert in de Wielewaal in Scheerwolde. Dit concert staat in het teken van de huldiging van maar liefst acht jubilarissen. De avond begint om 20.00 uur en de entree is gratis.

De meerdere lockdowns van de afgelopen jaren heeft uiteraard ook De Bazuin geraakt. Zo heeft de fanfare enige tijd geen optredens kunnen geven en dus ook geen jubilarissen kunnen huldigen. Daar komt met dit concert verandering in. De hele avond staat in het teken van de jubilarissen.

Favoriete muziekstukken
Tijdens dit concert worden de favoriete muziekstukken van de jubilarissen gespeeld. Dit kan een nummer zijn waar de jubilaris graag naar luistert, waar hij mooie herinneringen aan heeft, maar ook wat diegene graag nog een keer zelf wil spelen. Uit deze nummers is een gevarieerd avondvullend programma samengesteld.

70 jaar lid
Ook één van de oudere leden van De Bazuin krijgt er dit jaar weer een speldje bij. Er wordt tijdens dit concert onder andere gevierd dat Jaap van Beek maar liefst 70 jaar muzikant is. Daarmee is hij degene die het langst lid is van De Bazuin.