menu

Nieuwsbrief

Info en aanmelding
Veel belangstelling voor zomeravondconcert  
2021-07-14

Na meer dan een jaar zonder optredens gaf Muziekvereniging De Bazuin onder grote belangstelling op 14 juli een zomeravondconcertje bij de Scheerebrug in Wetering. Op en rondom de brug genoten ca honderd toehoorders uit de streek van de muziek, met op de achtergrond een dreigende regenlucht. Maar het bleef gelukkig net droog tijdens het concert.

Repetities weer gestart
Door het coronavirus en de lockdown heeft De Bazuin bijna een jaar niet kunnen repeteren en niet kunnen optreden. Nu de repetities sinds kort weer opgestart zijn, kunnen ze weer van zich laten horen. Normaal gesproken geeft De Bazuin een zomeravondconcert vanaf een boot, die door de Wetering en Muggenbeet vaart. Vanwege de corona beperkingen kon dit helaas dit jaar niet en werd er daarom uitgeweken naar de Scheerebrug.

Plaatselijk Nut Wetering verzorgde bij het concert de koffie, wat erg gewaardeerd werd door de toehoorders. Vanuit de 'fooienpot' bij de koffietafel kon later een leuk bedragje overgemaakt worden aan de Bazuin.

Jubileumfeest
In 2020 bestond Muziekvereniging de Bazuin uit Wetering 100 jaar. Er stond toen een groot feest gepland in het Rabotheater De Meenthe in Steenwijk. Dit kon door de lockdown echter niet door gaan. Nu staat er op 25 april 2022 het 100-jarige jubileumfeest van de muziekvereniging gepland.

Bron: Muziekvereniging de Bazuin