menu

Nieuwsbrief

Info en aanmelding
'Sport en spel' voor de jeugd  
2019-11-20

Vanaf 30 November kan er weer gesport worden door de peuters en basisschool jeugd uit Wetering, Scheerwolde en omgeving.
De 'Sport & Spel groep' die in samenwerking met de Gymnastiekvereniging Blokzijl elke vrijdag in de grote zaal van de Wielewaal in Scheerwolde zat moest er mee stoppen. De exploitanten van Streekcentrum de Wielewaal in Scheerwolde - Maureen en Kevin - vonden het zo'n gemis dat de 'Sport & Spel groep' moest stoppen, dat zij op zoek zijn gegaan naar een nieuwe jeugdactiviteit.

'Sport en spel' met Fleur
Onder leiding van Fleur Schaap - die woont in Scheerwolde en een sport en animatie opleiding volgt - kan de jeugd vanaf 30 november op de zaterdagochtend een uurtje sporten en spelen in De Wielewaal.

Programma
Zaterdag 30 november: Sport & Spel
Zaterdag 7 december: Sport & Spel
Zaterdag 14 december: Sport & Spel
Zaterdag 21 december: Disco/Apenkooi

In twee groepen:
Kinderen vanaf groep 4 - 10.00-10.50 uur
Kinderen t/m groep 3 - 11.00-11.45 uur

Cadeau 2019 en strippenkaart 2020
Deze 'Sport en Spel' ochtenden met Fleur krijgt uw kind voor de rest van 2019 cadeau van Plaatselijk Belang Scheerwolde en Kevin & Maureen van Streekcentrum de Wielewaal.
Ouders worden in december geïnformeerd over de kosten van een strippenkaart voor de 'Sport en Spel ochtenden' in 2020 en hoe ze die aan kunnen schaffen.
Voor de disco/apenkooi zijn de kosten 3,00 euro per persoon, dat is inclusief chips en ranja.

Aanmelden!
Het is noodzakelijk om de kinderen zo snel mogelijk aan te melden via de website https://streekcentrumdewielewaal.nl/sport/jeugd
Zonder aanmelding kan uw kind niet deelnemen.