menu

Nieuwsbrief

Info en aanmelding
Plaatselijk Nut Wetering e.o. gaat met de tijd mee
2008-12-15 18:00:00
 Een nieuwe Nieuwsbrief én een website!

Onlangs heeft het bestuur zich door de ‘Redactie-commissie’ laten informeren over de voor- en nadelen van een website en een ‘Digitale Nieuwsbrief’(per email).  Omdat niet alle leden over een internet aansluiting beschikken, was er aanvankelijk enige aarzeling bij het bestuur. Echter na het zien van de eerste (proef)beelden van de website en mogelijkheden van een ‘Digitale Nieuwsbrief, waren we als bestuur unaniem positief en is er besloten de website www.pnweteringeo.nl met een ‘Digitale Nieuwsbrief’ te laten ontwikkelen.

  

Internetgebruikers zullen ongetwijfeld de voordelen van een website kennen. Voor het bestuur was onder andere de snelle informatie aan de leden over actuele gebeurtenissen een belangrijk punt. Een ander voordeel van de website is dat meerdere keren per jaar de ‘Digitale Nieuwsbrief’ kan worden verzonden.

 

Het bestuur is zich er terdege van bewust dat niet alle leden van deze voorziening gebruik kunnen/zullen maken. Daar hebben we alle begrip voor. Daarom zal de Nieuwsbrief voorlopig zowel per e-mail als op papier worden verspreid. Op de website kunt u zich aanmelden voor de e-mailversie van de Nieuwsbrief.  

 

Het bestuur bedankt de ‘Redactie-commissie’ voor hun initiatief en duidelijke informatie en wenst ze veel succes bij de start van de website en de ‘Digitale Nieuwsbrief’.

  

Jan Hanskamp  

Voorzitter Plaatselijk Nut Wetering en omstreken