menu

Nieuwsbrief

Info en aanmelding
Dorpsfeest Scheerwolde-Wetering eo
2017-08-09 23:00:00
 
Het dorpsfeest van 'Scheerwolde/Wetering en omstreken' vindt plaats op 10, 11 en 12 augustus. Al maanden is de feestcommissie met de voorbereidingen bezig om er dit jaar een feest met een extra feestelijk tintje van te maken. De feestcommissie organiseert het dorpsfeest namelijk voor de 50e keer!


Programma

- Traditioneel opent het Fanfare korps 'De Bazuin' het driedaagse feest op donderdagavond, gevolgd door een gezellige bingo.

- De vrijdag staat in het teken van een rondvaart door De Weerribben, kinderspelen, start van de zeskamp en 's avonds live muziek van de band "'n Keer wat Anders".

- Zaterdag start al vroeg, want om 6 uur begint de 49e 'Ponymarkt', waarbij om 08.30 uur ook de gezellige markt begint met veel kramen, activiteiten en shows voor jong en oud.
De markt sluit om 13.30 uur en de middag staat verder in het teken van de zeskamp, met weer veel leuke en spannende onderdelen voor de ploegen uit de regio.
De feestavond in de tent op zaterdag bestaat uit een spetterend optreden van de feestband 'De Bijtels' en vervolgens een optreden van zanger Jannes.

Meer informatie over het programma en het feest, zie www.feestinscheerwolde.nl