menu

Nieuwsbrief

Berichten
Waeterproat nr 20 - zomereditie
maandag 03 juli 2017 00:00
Het twintigste verenigingsblad 'Waeterproat' van Plaatselijk Nut Wetering en omstreken wordt half juli 2017 door de bestuursleden verspreid onder de leden van de vereniging.
Het twintigste verenigingsblad kunt u bekijken door te klikken op hier.
'Waeterproat' bevat berichten die soms ook al onder de kop actueel staan.
 
 Concept Omgevingsplan voor het buitengebied klaar
zondag 25 juni 2017 11:28

Het Omgevingsplan Buitengebied ligt de komende weken voor iedereen ter inzage. Het plan komt in de plaats van het bestemmingsplan en de beheersverordening die nu voor het buitengebied gelden.
Wethouder Wim Brus: ‘Het plan dat er nu ligt, is tot stand gekomen met input van bewoners en ondernemers in het buitengebied. Het is een ontwerp. We vragen iedereen om erop te reageren. Herkennen we ons in het plan? Ontbreekt er nog iets?
Lees meer...
 
Voorlichting PB's - Airport Lelystad
vrijdag 16 juni 2017 00:00
 
Op 16 juni is er in de Wielewaal een bijeenkomst geweest voor bestuursleden van de plaatselijk belangenvereniging uit de wijde omtrek, om ze te informeren over de gevolgen van de leefbaarheid in ons gebied als de plannen van Airport Lelystad, zoals die er nu liggen, zullen worden gerealiseerd.
Het doel van deze avond is geslaagd: door de aanwezige bestuursleden werd de noodzaak om vanuit deze regio ook de actiegroep 'HoogOverIJssel' te ondersteunen ingezien.
Lees meer...
 
Troeteltractoren toeren door de Weerribben
dinsdag 23 mei 2017 00:00
 
Met een gangetje van rond de 10 kilometer per uur toerden 85 historische tractoren zaterdag 20 mei vanuit Wetering door natuurgebied De Weerribben.
De organisatie van de tiende WeerribbenToerTocht voor trekkers spreekt van 'perfect toertochtweer' ondanks de dikke hagel- en regenbui, die de deelnemers onderweg naar Blesdijke over zich heen kregen. ,,Dat is wel even balen, maar na een kwartiertje scheen de zon ook weer en na een uurtje was iedereen weer droog", zegt Bert de Lange van de WTT-commissie.
Lees meer...
 
10e WeerribbenToerTocht
vrijdag 12 mei 2017 21:24


Er staat weer een WeerribbenToerTocht gepland op zaterdag 20 mei a.s., ditmaal alweer voor de 10e keer.
Weer een mijlpaal, ieder jaar wordt nagedacht of er een vervolg komt. Als de commissie van de deelnemers enthousiaste reacties blijft ontvangen is de kans groot, dat er weer een tocht volgt. De toertocht is bestemd voor historische trekkers met een bekend als onbekend merk en/of type. De jaargangen zijn over het algemeen ouder dan 50 jaar.

Lees meer...
 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

Pagina 3 van 73