menu

Nieuwsbrief

Berichten
 50 jarig jubileum dorpsfeest
 
Het dorpsfeest van Scheerwolde/Wetering was weer een groot succes. Dit jaar was het 50-jarig jubileum van het feest sinds de heroprichting en daar werd uitgebreid bij stil gestaan door o.a. een expositie over de afgelopen 50 jaar.
Lees meer...
 
Dorpsfeest Scheerwolde-Wetering eo
 
Het dorpsfeest van 'Scheerwolde/Wetering en omstreken' vindt plaats op 10, 11 en 12 augustus. Al maanden is de feestcommissie met de voorbereidingen bezig om er dit jaar een feest met een extra feestelijk tintje van te maken. De feestcommissie organiseert het dorpsfeest namelijk voor de 50e keer!
Lees meer...
 
Staatsbosbeheer vernieuwd informatiepanelen en zitbanken
 
De afgelopen tijd zijn door de medewerkers van NoordWestgroep uit Steenwijk, nieuwe voorzieningen geplaatst in De Weerribben. Verschillende informatiepanelen en zitbanken zijn in opdracht van Staatsbosbeheer neergezet.  De informatiepanelen met duidelijke kaart helpen de wandelaar, fietser en mensen met de boot om te bepalen waar ze zijn.
Lees meer...
 
Zomervaartocht De Bazuin

 
De muziekvereniging De Bazuin uit Wetering sluit het seizoen woensdag 12 juli af met de traditionele boottocht, die om 19.00 uur begint.
Vanaf het water, al varend, worden de aanwonenden, vakantiegangers op de campings en bezoekers van de terrassen aan de Wetering en Muggenbeet voorzien van vrolijke, vlotte muziek.

Lees meer...
 
Uitnodiging boottocht


Op verzoek van de oud leden van de OLM wordt er woensdag 5 juli weer een gezellige dag georganiseerd. Hierbij zijn alle bewoners van Wetering en omstreken uitgenodigd.
De Overijsselsche Landbouw Maatschappij (OLM) - afdeling Wetering en omstreken bestaat niet meer, maar op verzoek van vele oud leden van de OLM is er weer een organisatiecommité gevormd om de traditie voort te zetten voor een gezellige dag met elkaar op pad.

Lees meer...
 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

Pagina 2 van 73