menu

Nieuwsbrief

Berichten
Exclusief ontvangst in Kooi van Pen
 
Voor de eerste keer in het 132 jarige bestaan van de Kooi van Pen in Wetering zijn er rolstoelgebruikers in de eendenkooi geweest. De eendenkooi is normaal niet toegankelijk voor publiek en alleen bij de 'Open Dagen' in het najaar kunnen buurtbewoners en belangstellenden een kijkje achter de schermen nemen.
Lees meer...
 
Klokkenstoel terug in Baarlo


In 1825 viel de kapel op de begraafplaats in Baarlo ten prooi aan een niets ontziende stormvloed. Daarmee kwam er een abrupt einde aan het vermoedelijke klokkengelui in het buurtschap. Vermoedelijke, omdat nooit met zekerheid is vastgesteld dat de kapel ook daadwerkelijk beschikte over een klokkenstoel. Hoe dan ook, sinds eind april pronkt er een weer klokkenstoel op de dodenakker.     

Lees meer...
 
Debat over Scheerwolde en omgeving

Veel van onze buurtgenoten maken gebruik van activiteiten in Scheerwolde. Daarom nodigt het bestuur van Plaatselijk Belang Scheerwolde ook de bewoners van Wetering en omstreken uit om deel te nemen aan een bijzonder debat onder leiding van Jannes Mulder op donderdagavond 11 mei.
Lees meer...
 
Informatieavond - Moet Laagvliegen Hoger?

 

Lelystad Airport, uitbreiding, hoog vliegen en laag vliegen, het is een onderwerp wat de gemoederen behoorlijk bezighoudt momenteel.
Daarom organiseert fractie BuitenGewoon Leefbaar Steenwijkerland op maandag 3 april a.s. een informatieavond voor inwoners en belangstellenden, uit heel Steenwijkerland.

Lees meer...
 
Buurt Apps voor veiligheid

 

Zowel in Muggenbeet als in Wetering is er een 'Buurt App' gekomen.
Met een 'Buurt App' kunnen buurtbewoners makkelijker met elkaar in contact komen. Dit zorgt voor meer veiligheid in de buurt. Zo is er al veel succes geboekt in veel buurten en wijken in Nederland door de inzet van een buurt whatsapp-groep, ook wel whatsapp-alarm genoemd.

Lees meer...
 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

Pagina 4 van 73