menu

Nieuwsbrief

Digitale Nieuwsbrief 2-2009 Plaatselijk Nut Wetering e.o.
Onderwerp: Digitale Nieuwsbrief 2-2009 Plaatselijk Nut Wetering e.o.
Verzenddatum: 2009-02-02 23:21:39
Mail nr #: 2
Inhoud:

1


Beste bewoners,

Hierbij ontvangt u de tweede digitale nieuwsbrief van Plaatselijk Nut Wetering en omstreken.

De volgende nieuwsberichten zijn op de website www.pnweteringeo.nl geplaatst.
 
11-01-2009 Nieuwjaarsborrel druk bezocht
Ondanks het fantastische schaatsweer op zaterdag 10 januari hebben veel bewoners van Wetering en omstreken de nieuwjaarsreceptie van de vereniging bezocht bij Watersportcentrum Almare. Veel nieuwe bewoners konden op deze manier ook kennis maken met de bewoners die al (veel) langer hier wonen. Lees meer op de website

11-01-2009 Een ijsweekend om niet meer te vergeten
De laatste dagen van 2008 leek het er al op. De eerste schaatsers bereikten Muggenbeet. De ijsdikte was echter nog zo dun dat alleen waaghalzen - met vaak een nat pak - de ijsvloer probeerden.
In de eerste week van 2009 groeide het ijs toch nog redelijk en in de regio kon men al volop schaatsen, alleen de Wetering, bij Muggenbeet en bij Nederland kon men nog niet vertrouwd schaatsen.
De druk bezochte 'Blokzijlermerentocht' kon helaas dan ook niet bij Muggenbeet komen. Men kon alleen veilig over het ijs van het Giethoornse meer.
In het weekend van 10 en 11 januari was het echter wel raak.
Lees meer op de website

31-01-2009 Bijzonder bord voor Nederland

Gewoonlijk zijn de borden blauw met witte letters om de bebouwde kom aan te geven maar dit keer is het bord “Nederland” wit met oranje letters. Steeds weer werden de borden “Muggenbeet”, “Overstekende otters” en vooral “Nederland” gestolen. Sinds 4 jaar ontbraken de borden dan ook weer bij Nederland. Hoe ze ook bevestigd werden, met  anti-diefstalbeugels of een extra verankering, niets mocht baten. Lees meer op de website

De redactie

 

Uw inschrijving:
[SUBSCRIPTIONS] 


1
 Kijk op www.pnweteringeo.nl